Vi delar stämband

En livsåskådning tillsammans med musikbandet Jag tycker jag är vacker

I flera år har bandets egensinnigt raka och poetiska musik gestaltats med hjälp av kameran. Målet var att skapa en till dimension på temat Vi delar stämband. Kamerans ljud har gått i takt och otakt till bandets musik. Ett musikalbum behöver aldrig ta slut. Du väljer själv hur många gånger låtarna ska spelas. På samma sätt kan bilderna gå om och om igen, fram och tillbaka mellan musikspåren, i ett eget kretslopp.

Jag tycker jag är vacker drivs av Cornelia Arvidsson tillsammans med hennes bandmedlemmar.

min kropp är krossad
du tänder på kött

allt är rent
trummis
du ser ut som pappa
du vrider tusen nålar om min strupe, fast hon är stark blir kinden våt
du stack, man kan se hur plantor tar fart ifall man bara tittar
du är en del av mig
mossa
saxofonist

Vi delar stämband lanserades hösten 2018 på Rönnells antikvariat där jag tillsammans med andra njöt av Jag tycker jag är vackers musik. Det var litet, familjärt och varmt. Precis vad den här berättelsen behöver.

Om du vill köpa vår fotobok tillsammans med vinyl, för en 200-lapp, mejlar du till Cornelia. Det kommer i ett paket, som jag bland annat visade när jag skrev om releasen.

Andra bildserier

vitt mjöl i påsen

En verklighetsflykt från sig själv

skit ner dig

En berättelse om att vara tonåring