Har du vägarna förbi Bollnäs i sommar? Då kan du se det ljudsatta bildspelet Skit ner dig som ställs ut i en grupputställning genom Lokomotiv Bollnäs.

Var då i Bollnäs? Hur länge? När?

Skit ner dig (och ett tiotal andra fotografer) finns i Paviljongen, Folkets park, till och med 26 juni. Vernissaget är nu på lördag – 26 maj.

Vadå skit ner dig?

Skit ner dig är ett ljudsatt bildspel med fotografier tagna under ett tidsspann om 26 år men med fokus på åren 2007 – 2008. Bilderna har kategoriserat i månader för att visa på skillnader och likheter mellan åren. Tonårstiden är repetitivt samtidigt som det händer mycket. Med vördnad och ärlighet vill jag ge min bild av vad det innebär att vara tonåring samt hur livet därefter fortsätter. Med andra ord; målet är viktigt, men vägen dit betyder allt.

Kanske väcker bilderna minnen från din egen tonårstid. Kan hända ekar det något i stil med: ”Du ska lyssna på mig”. ”Skit i hen”. ”De finns fler”. ”Kom hem”. ”Kom inte hem”. ”Ät maten”. ”Ta ut soporna”. ”Jag tar tid”. ”Ta en kaka”. ”Ta en till”. *dörrsmäll*.

Välkommen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *