I år är det tredje året för fotofestivalen SPEGLA i Norrköping. Jag har varit på SPEGLA de andra två åren och alltid gått därifrån med inspiration, nya bekantskaper och en slags nytändning. Jag har varit på föreläsningar, workshops (sånt som våtplåtsfotografering och bygga hålkamera), bläddrat och köpt böcker m.m. Det är en viss stämning på fotofestivalen, som jag inte kan sätta fingret på.

En galet stor favorit är bildbaren. En samlingspunkt för alla deltagare. Tidigare år har jag njutit av alla pecha kuchas – en, i mina ögon, uppskattad föreläsningsform som ger mycket av många.

Gladeligen har jag fått lyckan att ställa ut bildspelet Skit ner dig som du kan läsa mer om på deras sajt. Jag är oerhört ödmjuk och tacksam för möjligheten.

Biljetter kommer snart. Håll utkik på deras Facebook.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *