Sommarens utmaningar

Visst borde man ta semester från semestern? Efter att jag igår publicerade inlägget om snabbkommando scrollade jag ner och såg att – oj, tiden bara rinner iväg. Var det redan närmare tre veckor sen jag tittade förbi här?

Sen kom jag på att jag har publicerat några bilder under den misstänkte, men de syns inte på startsidan.

Men i alla fall. Det där med att ta semester från semestern. Tiden har ju vara runnit iväg och syftet med semester är väl att man har tid för allt? ;) Jag är i alla fall glad för det jag hunnit med – resan till USA och en vecka i Ungern i vanlig ordning. Och grillat.

/Therese, som återkommer med 10 ögonblick från resan San Francisco -> Los Angeles -> Las Vegas.

Sommarkött

Gammal hud blir ny. Eller som ödlan, som lämnar svansen efter sig för att hinna undan fienden som är ute efter den. Och efter ett tag växer det ut en ny. Hur coolt är inte det – att kroppen läker sig självt?

Några gånger då och då stannar jag upp och fascineras över vår kropp. Alla dessa små ådror, hudlager, hjärta, njurar och allt annat. Det är ju sånt som kan få en att ligga vaken om natten – att fundera över hur allt hänger ihop. Hehe. :)

/Therese, som kliar på myggbetten och blir lite äcklad av bilden ändå.

En sommardröm

Barfota, ängar och sommar. Varmt. Spring i benen.

Ibland är det härligt att drömma om den perfekta sommaren. Den som finns i sagor, eller kanske hos dig. Kanske på ditt landställe. Jag gillar i alla fall att få ta del av den.

3 flickr-tips för att insupa olika somrar och drömmar

3 instagram-tips för att insupa olika somrar och drömmar

/Therese, som ska drömma vidare