”Vi kör!”

Jag är så imponerad av Caroline; hennes dans (modern jazz/balett:ish) och kroppskontroll inspirerade mig till tusen. Sen bara äääälskar jag när en stöter på människor som en har det sådär härligt med. Gissa hur lycklig jag blev när hon glatt sa ”vi kör!” gällande fota vid/i vattnet.

Mitt bland tunga moln och snöregn traskade vi runt på Djurgården. Någon äldre herre frågade hur det var med Carolines fötter och i vilken tidning bilderna ska publiceras. Andra tittade nyfiket på. Vissa blir lessa på vädret men jag använde det till min fördel istället. Jag menar, där framför mig såg jag ju någon som liknade en filmstjärna. Inte nog med det så glider en svan förbi (som jag kanske återkommer med en bild på). Det blir väl inte mer saga än så?!

Tack Caroline!

/Therese, som återkommer med tips på en ny fotobok.

Magi | #fotokickstart

Jag älskar blind date:ar när de blir magi. Igår träffade jag dansaren Caroline. Jag kände mig extremt bortskämd med någon som bara slänger av sig skorna, går med på att hoppa i plurret (okej, inte så överdrivet, men traskade runt i vattnet) och dansar vidare.

Vi ville fånga frihet på bild. Däremellan pratade vi om vikten av att få uttrycka sig själv – oavsett om en gör det i dans, bild eller musik. Det blir någon form av livsstil istället för hobby.

Det var magi, och således är den här bilden med i månadens tema i #fotokickstart.

/Therese, som återkommer med fler bilder imorgon.

Jag tycker jag är vacker

Bandfoto Jag tycker jag är vacker

Long time, no see. När isen fortfarande låg där under Tranebergsbron, för ungefär en månad sen, hade jag sjukt roligt med bandet ”Jag tycker jag är vacker”. Jag ääääälskar deras bandnamn och musik. Lyssna på dem på Spotify vettja!

Här är två till favoriter:

Bandfoto Jag tycker jag är vacker
Stöket i den här bilden <3

Bandfoto Jag tycker jag är vacker
Utfrätta partier i den här bilden <3

Det bästa med den här fotograferingen är lekfullheten – att jag får leka med fotografins möjligheter. Jag uppfattar jazz som ”oregelbunden” och överraskande. Därför gjorde jag val som att exponera ”fel” och låta det skava här och där.

/Therese, som tycker att du ska spana in deras sajt också