Fri, frustrerad och sårbar

Som jag berättade igår skulle jag höra med kurskamraten om det är OK att jag publicerar bilderna hon hjälpte mig med. Jag fick ett ja (tack! :)).

Första uppgiften var alltså att fotografera på tre olika teman (fri, frustration och sårbarhet) och val av ljus ska ha en bärande betydelse för vad bilden förmedlar. Det första resultatet har ni här ovanför och resterande två är följande:

03_frustration-theresebanstrom

01_sarbarhet-theresebanstrom

Det är otroligt nyttigt att få höra andra prata om ens bilder. OCH titta på/prata om andras bilder. Speciellt när man fotograferar på samma villkor. Jag är så glad över att jag är här. Du får gärna ge dig på dessa bilder och berätta vilket tema du tycker tillhör vilken bild.

/Therese, som strax ska iväg på tisdagsmys tillsammans med alla andra kursare. Då ska vi ta fram ostbrickan, vinet, tända brasan och visa vad vi arbetar med just nu. Jag ska berätta om ”(När) Om jag dör” och är nervös…

Workshopar loss på Biskops Arnö

I morse landade jag och min packning på Biskop Arnö för att gå ”En workshop i visuell gestaltning med Anna Clarén”. Här ska jag bo tills på torsdag. Förutom att första dagen har bjudit på föreläsningar, magiskt väder och frisk luft har vi fått vår första bilduppgift: gestalta tre känslor.

Min kurskamrat agerade modell och imorgon ska vi visa upp bilderna för att prata vidare om valet av dess ljussättning. Jag hoppas få visa bilderna för er (ska dubbelkontrollera med kurskamraten).

biskoparno-02

/Therese, som ska ha tisdagsmys med kurskamraterna imorgon och tror att hon återkommer med resultat av uppgifter dagen därpå.