Om

Varför fotografera?

Jag är livrädd för att mista de jag håller kärt. Därför sparar jag stunder och såldes förlänger och njuter av dem för evigt. För mig är det viktigt att våga; våga spara på alla typer av (kärleks)stunder och våga ta sina egna känslor på allvar. Speciellt de känslor en inte vågar prata om, som en bara pratar med sig själv om.

Den här webbplatsen är alltså en del av mina sekunder och många gånger fångas dem i en bild. Ibland gillar jag också att arbeta med annan form än fotografi, grafisk form, som kan resultera i nedladdningsbara pdf:er. En del av internet lever under sharing is caring, och det lever vidare här då jag älskar att dela tips och inspiration.

Samlade bildberättelser

  • När Om jag dör, bilder ur fotoböcker jag gett till min man – bilder om relationer och min relation till honom. Dessa första tio bilderna från 2015 är början på ett arbete jag planerar fortsätta med i flera år. Jag bloggar om det under taggen (När) Om jag dör.
  • Den misstänkte – du är den andra ser, ett årsprojekt jag och Kristina arbetar med under 2016.
  • #fotokickstart, ett sätt att kicka igång 2017 tillsammans med andra.
  • Vardagsrealism hos dig, ett projekt jag samlar mod för att genomföra.

Mer då?

Jag har bloggat sen 2008 och vid årsskiftet 2015/2016 passade jag på att starta en ny sajt (banstrom.se) i och med mitt namnbyte från Therese Tjernström till Therese Banström.

Ibland får jag webbprojektidéer och startar sajter som fotoplatser.se (vill du hjälpa mig att vidareutveckla? Hör av dig!).

Hör av dig om du vill ta en fika, snacka webbprojekt eller tipsa mig om en magisk fotoplats.

Therese Banström

THERESE BANSTRÖM