Misstänkt 27 A & B

Jag skulle känna mig ertappad, arg och ledsen om jag blev misstänk och om jag vore oskyldig skulle jag bli besviken, arg. Kränkt hade jag blivit. ”Är ni dumma i huvudet?” skulle jag ha funderat.

/Therese, som just nu sitter på flygplanet på väg hem från sista semesterstoppet – glittriga Las Vegas

INFO Under 2016 genomför jag och fotovännen Kristina det gemensamma fotoprojektet ”Den misstänkte – Du är den andra ser”. Projektet handlar om hur vi värderar människor av den bild som ges av dem i media – eller den som du ger av dig själv i social media. Vilken bild väljer du och vem blir du? Är du skyldig eller oskyldig? Är du en god människa eller en ond människa? Det ska vi undersöka i år. Ursprungsidén kommer ifrån #iftheygunnedmedown (vilken bild media väljer att visa). Bilderna publiceras tillsammans, min bild till vänster och Kristinas till höger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *