Misstänkt 26 A & B

Hur tror du att du skulle känna om du blev misstänkt?

Det är kanske jag? Tänk om de har rätt, det är kanske jag. Det är kanske mitt fel. Jag blir skyldig bara genom att vara den misstänkte. Jag skulle vara rädd om jag var oskyldig men misstänkt som den skyldige.

/Therese, som för några dagar sen bilade ner längst med Highway 1 och är just nu i Venice, Los Angeles, och älskar coin laundry

INFO Under 2016 genomför jag och fotovännen Kristina det gemensamma fotoprojektet ”Den misstänkte – Du är den andra ser”. Projektet handlar om hur vi värderar människor av den bild som ges av dem i media – eller den som du ger av dig själv i social media. Vilken bild väljer du och vem blir du? Är du skyldig eller oskyldig? Är du en god människa eller en ond människa? Det ska vi undersöka i år. Ursprungsidén kommer ifrån #iftheygunnedmedown (vilken bild media väljer att visa). Bilderna publiceras tillsammans, min bild till vänster och Kristinas till höger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *