Med dig vill jag trotsa rädslor

Kommer du ihåg fotoboken jag har börjat berätta om? Som jag gav karln i julklapp? Det är den där boken som går under namnet (När) Om jag dör där jag med tio sidor berättar om min kärlek till honom. Jag tänkte att det är dags att fortsätta med andra halvan av boken.

Vi har nu bläddrat förbi fem bilder och hamnat på den här. Fyra ben och och två par fötter. Fötter får mig att tänka på en gammal tjejkompis vars skostorlek är 42. Hon sa alltid:

Med ett par 42:or står jag stadigt på jorden!

och skrattade.

Det är precis så jag känner med min man. Att vi tillsammans har en stora fötter. Jag vågar trotsa mina rädslor för jag vet att vi är ett team som peppar och stöttar (okej, inte när vi tjafsar – då en ju ibland vara varandras största fiender hehehe).

Att stå stadigt tillsammans kan också ha sina baksidor. När en lever i vardagen (efter deadline på jobbet, med en hund som ska rastas, maten som ska ätas och så vidare) är det lätt att ta varandra för givet. Då gäller det att en lyckas ta sig ur tunnelseendet – att någon av oss trotsar vardagen och ser varandra.

/Therese, som hade nioårsdag med honom för en vecka sen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *