Workshopar loss på Biskops Arnö

I morse landade jag och min packning på Biskop Arnö för att gå ”En workshop i visuell gestaltning med Anna Clarén”. Här ska jag bo tills på torsdag. Förutom att första dagen har bjudit på föreläsningar, magiskt väder och frisk luft har vi fått vår första bilduppgift: gestalta tre känslor.

Min kurskamrat agerade modell och imorgon ska vi visa upp bilderna för att prata vidare om valet av dess ljussättning. Jag hoppas få visa bilderna för er (ska dubbelkontrollera med kurskamraten).

biskoparno-02

/Therese, som ska ha tisdagsmys med kurskamraterna imorgon och tror att hon återkommer med resultat av uppgifter dagen därpå.

2 svar på “Workshopar loss på Biskops Arnö”

  1. Hej, det låter så spännande och intensivt! Njuter av dina vackra bilder från Biskop Arnö. Jag hoppas innerligt att du får dela bilderna med oss. Är så förväntansfull!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *