Hemma för att tvätta

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Frukost, fika, lunch, fika, middag, vin. Utmaningar och redovisningar. Jag har kommit hem från kursen – fylld av känslor och inspiration. Fylld av glädje.

Tack för alla dessa dagar! Här kommer fler resultat på övningar:

uppgift2

Det är alltid en utmaning att få härma en annan fotograf, vilket gjordes dag två. Jag tog avstamp i fotografen Arne Svensson (The Neighbors).


plats

En plats… Vi skulle fotografera på en bestämd plats utifrån ett minne eller en känsla.


Tisdagsmyset var förresten magiskt. Vi satt där med sprakande eld i bakgrunden, gott att dricka samt äta och fick ta del av varandras bildberättelser vi arbetar med just nu. Jag grät och skrattade. Känslofull kväll – minst sagt. Det är lyxigt att få sitta i såna sammanhang. Om jag fick önska skulle jag vilja ha fler tisdagsmyskvällar. Och jag vill tillbaka till Biskops Arnö.

/Therese, som imorgon rör sig vidare till Amerikat för semester på västkusten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *