Från en jakt i oktober 2014

Något jag återkommer till i mitt fotograferande är jakten på bilden, på ögonblicket, på berättelsen. Jag gillar jakten lika mycket som den kan vara frustrerande. Nästan som en nål i en höstack. Det bästa jag har jag har lärt mig är att bara fortsätta, fortsätta, fortsätta.

Tre tips till dig som vill hitta inspiration

  • Fota samma motiv tillsammans med en vän – det blir olika bilder och ni lär er av varandra.
  • Nya prylar är roligt och kan ge dig ny idéer! Har du inte budget för nya leksaker – byt med en vän.
  • Ta samma bilder du redan har tagit men gå närmare.

/Therese, som förbereder ett årsprojekt

2 svar på “Från en jakt i oktober 2014”

  1. Åh men jag blev ju lite kär i den här bilden! Riktigt snygg och spännande, det känns verkligen som att den berättar något, det finns en historia i den och den är mer än bara ”en snygg bild”. Ljuset, färgerna och stämningen… mhm riktigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *