Det är inte alltid perfekt

Jag vill börja med att säga TACK! Du är guld värd. Några bildläsare har tagit er tid att kommentera här, på Instagram eller mejlledes gällande (När) Om jag dör vilket har gjort mig rörd. Och, som du kanske redan listat ut, nu fortsätter berättelsen.

Det är inte alltid perfekt.

I en relation är det ganska svårt att göra likt många gör i sociala medier – att en visar upp det fantastiska livet. Jag menar, i en relation är det ganska svårt att välja att det endast ska vara det fantastiska livet. Visst, vi gör val hela tiden och vi väljer vilka val vi vill göra. Ibland hinner en dock inte tänka efter innan en väljer.

Jag och min man (det känns för övrigt fortfarande galet att kalla honom just man, trots att vi varit gifta i snart ett år) har känt varandra i närmare tio år. På tio år hinner en slipa varandra rätt så rejält, men allting är inte alltid perfekt. Och det ska inte vara det heller.

När jag gjorde bilden tänkte jag på att jag ibland ser klart och tydligt – ibland är det suddigt. Ibland är det fluffigt och ljuva färger – ibland är det hårt och grått. Och det är väl så vi lär känna varandra? Genom att gå igenom olika faser. Hela livet. Så länge vi lever.

Jag är okej med att det är tumult ibland. När en känner lite extra på varandra.

/Therese, som älskar de ljuva färgerna men tycker det är okej med grått också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *